Wednesday, April 20, 2016

Az 1 eves "semmi" ujat nem vasarlasi kihivas! :)

Bele-belebotlok a neten mar tobb izben is a fentiekbe: egyenek vagy egesz csaladok kihivas ele allitjak onmagukat, hogy 1 teljes even at ne vegyenek semmi ujat (kiveve elelmiszer es tisztalkodo-tisztitoszerek)... Most, hogy megusztuk az uj mosogep beszerzeset/megvetelet es tovabb mukodik a meglevo gepunk, egyre jobban elgondolkoztam a fentieken... Vajon meg tudjuk csinalni mi is? :) Vajon varjuk meg vele az ev veget es kezdjuk januartol vagy vagjunk bele barmikor es jovo ilyenkor jarjon le a kihivas? :) Egy biztos: ki szeretnem probalni en is! Az uram szuletett minimalista, neki se lesz ellene kifogasa, a gyermek meg meg kicsi, csak nem szol bele... Azt hiszem belevagok nemsokara... Majd ha kezdem es indul a kihivas eve, szolok! :) Alig varom! 

2 comments:

  1. Engem is vonz a dolog,cde kisgyerekek mellett szinte lehetetlen, elfogy a ceruza, nincs vizfestek, elhagyja a sapkat, kilyukad a cipo, stb stb. Es mivel nekem minimalis a cipokeszletem (ertsd igy:1szandal, 1felcipo, 1bakancs, 1gumicsizma, 2papucs, 1futocipo) eleg necces lenne, ha tonkremenne a bakancsom es nem vehetnek januarban masikat... De hajra, en kivancsi vagyok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ildo, igy tenyleg necces, de akkor a helyzethez igazitod a sajat jatekszabalyaidat es ugy vagsz bele, hogy "nem veszek 1 evig ezt meg ezt", kiveve, ha: ... (es ezt is csak akkor, ha nagyon muszaj...) Mi most mondjuk jol allunk gyerekcuccal, cipovel, de ha oda jutnek, hogy KELL es nincs, akkor lehet valahogy maskepp jutnek hozza ha mindenkepp uj kellene es nem jo a hasznalt, pl. nagyszuloi segitseggel... :) Nagyon agyalok a teman, hogy hogyan is, milyen kriteriumokkal alljak neki, mi legyen a "valaki masnak szant ajandekokkal" (legyenek vagy azt se vegyek ujat, hanem inkabb sajatkezuleg keszitsek majd valamit?) Jo sok kerdes forog a fejemben, de osszerakom lassan es belevagok! :)

      Delete