Sunday, April 3, 2016

Egyszeru vasarnapi seta...


Nem szandekozom ezt a blogot (is) telerakni kepekkel, inkabb inspiraciokent fogok idorol-idore nehany fotot feltolteni, ami viszont - terveim szerint - szokas lesz (ha lesz) az a vasarnapi kimozdulasainkrol szolo nehany "beszelo kep" lesz, csak, hogy a sok "eszosztas" mellett adjak belolunk is egy kis "kostolot", hogy tudjatok, kik is vannak e irasok "mogott"... 


Ugye az elozo iras arrol szolt reszben, hogy bevezetem a "hetvegek internet (es egyeb kepernyok) nelkul" cimu projectet, es amint ez erzekelheto :) epp a sajat szabalyom megszegeset vegzem... :) 
Nem azert, mert annyira netfuggo lennek (nem is akarok es az idot is sajnalom ra), hanem azert, mert hetvegen is alszik delutan a gyerkoc es abban az idoben ennel hangosabb tevekenysegeket ugysem vegezhetek, igy inkabb atvaltoztattam ezt a tervet ugy, hogy "facebook nelkuli hetvegek"-nek titulalom, viszont hasznos dolgokat olvasni-, okosodni masok tapasztalaibol-, fotoinkat felrakni-, blogot irni hetvegen is szabad, ha a kedvem olyan... :) 


Es akkor vagjunk is bele: itt egy szep egyszeru kis tavaszi virag... Seta kozben lattunk beloluk sokat... :) Es meg sok masmilyet is... Pedig nem is voltunk messze, otthonunktol 20 perc setara... :)


Zsalya... Frissen szedtuk, szaj- es torokoblogetesre tokeletes termeszetes megoldas... :) 
Ezen kivul szedtunk vad spargat is (a tavaszi tisztitokurank egyik kedvenc hozzavalojat!) es mezei viragot, amely a setat kovetoen mar a vazankban pompazva tette szebbe es unnepiesebbe a vasarnapi ebedet...


Es itt vagyunk mi, lazan, egyszeruen, kirandulos hangulatban... 
Gyonyoruseges kisfalunk magasabb reszein barangolva... 
Az elso nap, hogy rovidujjura vetkoztem... :)


Egy maganyos fa, rajta egy faramaszo kotel... 
A fiam pedig probalkozik... :)


A meselo es a figyelo... :)


Folyadekpotlas a nagy dombramaszas utan... :) 


S vegul: egy vitorlas... 

Legyen szep az uj hetetek, es ne bonyolitsatok tul! 
Csak lazan, egyszeruen, keressetek (es talaljatok meg) minden napotokban az apro szepsegeket! 


No comments:

Post a Comment